وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تشریح کرد:

بسیج ۳ هزار تیم بهداشتی در سراسر کشور برای نظارت بر سلامت اماکن و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به بسیج ۳ هزار تیم بهداشتی در سراسر کشور برای نظارت بر سلامت اماکن و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز گفت: تمامی مراکز عرضه مواد غذایی، شیرینی‌فروشی، آجیل و میوه فروشی‌ها تحت نظارت و کنترل کارشناسان وزارت بهداشت قرار دارند.
 
به گزارش وبدا به نقل از ایکنا، مهندس محسن فرهادی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم مراقبت از سلامت شهروندان در ایام تعطیلات نوروزی اظهار کرد: از ۲۰ اسفند‌ماه اقدامات نظارتی بر بهداشت اماکن و مواد غذایی از سوی وزارت بهداشت آغاز شده و تا ۲۰ فروردین‌ماه این اقدامات ادامه دارند. 
 
وی افزود: حدود ۳ هزار تیم برای نظارت‌های بهداشتی در سراسر کشور بسیج شده‌اند که هزار تیم آن‌ها در ایام تعطیل از ۸ صبح تا ۸ شب فعالیت خواهند داشت و حدود ۴۵۰ تیم نیز به صورت آن‌کال از ۸ شب تا صبح به فعالیت می‌پردازند. 
 
مهندس فرهادی بیان کرد: مهمترین هدف وزارت بهداشت، تامین سلامت غذا در مراکز و اماکن عمومی است با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال و نزدیک شدن به سال تحویل تمرکز نظارتی بیشتری بر آرایشگاه‌های مردانه و زنانه و سالن‌های زیبایی، شیرینی فروشی‌ها و قنادی‌ها بیشتر می‌شود.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با شروع ایام تعطیل به موازات نظارت بر قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها، نظارت بر رستوران‌ها، فست‌فود‌ها و مراکز تهیه و توزیع غذای بین راهی تشدید می‌شود.
 
وی یادآور شد: با گرم شدن روز‌ها کنترل بیشتری نیز بر استخر شهر‌های گرمسیری و پارک‌های آبی صورت می‌گیرد، همچنین نیرو‌های نظارتی وزارت بهداشت در این ایام بر مراکز تفریحی، زیارت‌گاه‌ها و اماکن مذهبی تمرکز کرده و وضعیت سلامت محیط این اماکن را نیز مورد توجه قرار می‌دهند.
 
مهندس فرهادی ادامه داد: اماکن و نمازخانه‌های بین راهی، جایگاه‌های پمپ بنزین و سرویس‌های بهداشتی عمومی نیز که همیشه مورد گلایه مسافران قرار می‌گیرند به شدت نظارت می‌شوند.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه امیدواریم در کنترل بهداشت محیط، اماکن و غذای مسافران نوروزی نیازمند اقدام قضایی نباشیم، گفت: با نیروی انتظامی، سازمان تعزیرات، دادستانی‌ها و سازمان دامپزشکی و همچنین دیگر معاونت‌های وزارت بهداشت مانند معاونت درمان و سازمان غذا و دارو هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است که در حوزه‌های مرتبط بازرسی‌های مشترک انجام شود.
 
وی تاکید کرد: هرگونه عرضه غذا و مواد غذایی، آجیل و میوه نیز در تمامی مراکز تحت کنترل قرار دارد. تیم‌های بهداشتی تجهیزات کامل را شامل تجهیزات کنترلی پرتابل را برای نظارت و آزمایش در اختیار داشته و رطوبت، نمک، روغن و از همه مهمتر بار میکروبی غذا را در همان محل کنترل می‌کنند و اگر لازم باشد مداخله محیطی صورت می‌گیرد.
 
مهندس فرهادی یادآور شد: سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت به صورت ۲۴ ساعته در ایام تعطیل آماده پاسخگوی گزارش‌ها و شکایت‌های شهروندان از تخلف‌های بهداشتی اماکن است.

نسخه چاپي ارسال به دوست

شنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٧ - ٠٩:١٥ / شماره خبر: ١٨٨٠٩٢ / تعداد نمايش: 205

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج